Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 31 2013

KnoldselleriKnoldselleri kan spises rå – i små mængder. Den kan bages i ovn sammen med andre rodfrugter, strimles til wokken, kommes i gryderetter og supper eller blandes i en skøn rodfrugtmos .

Dampede selleristave er dejligt tilbehør til fisk. Prøv at gratinere en skive med gedeost eller vend fint strimlet selleri med en honning- og sennepsdressing, soltørret tomat, persille og ristede bacontern. Får du en selleri med top, så brug de friske blade som grønt drys.

Set på torvet:
NY HØST af franske Guyot pærer i 13 kg. kasser.
Franske Reine Claude blommer i 9 kg. kasser.
Økologiske røde Glaskål og Økologiske Lilla, Grønne og Orange Simonikål.
Sylte Dild.