Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 30 2013

thumb_COLOURBOX3391641[1]Radicchio er den røde, varmblodige diva i salatverdenen. Ud fra de sprøde, saftige hvide striber i bladene breder sig et bittert, men smukt rødlilla skørt. Radicchio er smuk at blande med grønne salattyper, da den kan være dominerende brugt alene. I Italien er man dog ikke bange for at lade radicchioen spille hovedrollen i salater, hvor den gerne får modspil af parmesan, appelsin eller nødder. Udover at indgå i salater tåler radicchio også at blive bagt i ovnen.

ØkomærkeNye tiltag på økologien  
For at imødekomme den stigende efterspørgsel på økologiske produkter, både hvad angår sortiment og pakningsstørrelse, har vi fra lørdag den 20. juli åbnet op for at i kan bestille i styk og kilo, i lighed med de muligheder der er på konventionelle varer. Sammen med vores økologiske afdeling har vi fået skabt nye kontakter til danske avlere og udenlandske eksportører. Det betyder, at vi har glæden af at kunne præsentere en række nye økologiske produkter i den kommende tid.

Set på torvet 
Dansk Grønkål 6 x 500 g. 
Danske Drueagurker.  

Tyske små Knoldseleri med top.
Tyske stikkelsbær. Grønne eller røde 10 x 500 g.
Tyske solbær 8 x 250 g.