Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 26 2013

Kirsebaer uge 26 Kirsebær kalder vi to frugtarter, der afviger en del fra hinanden. Det er almindeligt, at ordet kirsebær forbindes med surkirsebær, hvorimod sødkirsebær oftest betegnes moreller.

Det kan være lidt forvirrende, ikke mindst da den i haverne mest plantede sort "skyggemorel", hverken er en morel eller særligt skygge tålende, men er et surkirsebær! De to slags kirsebær er så forskellige, at de nødvendigvis må omtales hver for sig. Surkirsebær er som navnet siger syrlige og bruges til saft og meget andet, herunder til vin. Morellerne er de lækre, søde spisekirsebær.

Set på Torvet:
Nye sommer Rødkål
Friske Hyldeblomster (skal bestilles 2 dage i forvejen.)
flag
Nye danske Vildmose kartofler med jord
Danske Røde Springløg og danske Romainsalat
Kartoffel info
Alle forkogte kartofler fra Lammefjorden bliver NYE DANSKE fra uge 26
Alle Råskrællede kartofler  fra Lammefjorden bliver NYE DANSKE fra uge 27