Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 22 2013

porto belloSelv med et italiensk klingende navn kan portobello-svampen ikke løbe fra, at den i realiteten er en forvokset brun markchampignon. Portobello – anvendes primært pga. den store dekokrative hat, som serveres hel. Portobello har lidt mere tørstof end almindelige champignon, og derfor er den lidt kraftigere i smagen, samtidig med at den ikke afgiver så meget væde under stegning.

De store svampe kan grilles, bages, sauteres, kommes i gryderetter, i wokken eller laves til en lækker svamperisotto. Den store champignon dyrkes i halvmørke dyrkningsrum med styret temperatur og luftfugtighed. Her trives de i en særlig kompost. Portobello-svampe  håndplukkes, når de er store nok.

Set på Torvet:
flagDanske mini gulebeder,mini bolsjebeder,mini rødbeder 
flagDanske kinakål.
Italienske Cantaloup meloner.

Italienske løg og rødløg med top i bundter.