Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 18 2013

KumquatsSelv om Kumquats er en forholdsvis ny frugt herhjemme, så er det faktisk en af de første citrusfrugter, der blev nævnt i litteraturen. Smagen af Kumquats er som regel krydret syrlig med en aroma, der er velkendt hos citrusfrugter.

Skrællen, der kan spises med, er meget sød i forhold til andre citrusfrugter. Den ophæver til dels den syrlige saft i segmenterne. Frøene kan spises, men bør i nogle tilfælde vælges fra. Aromaen forstærkes af citrusolien i skrællen. Det giver en samlet smagsoplevelse, der nok må beskrives som bittersød og syrlig.

Set på Torvet :
Gule og Orange Tomater på stilk fra Holland. 5 kg. pr. ks.
Italienske Hestebønner. 9 kg. pr. ks.
flagflagflag
Danske Ramsløg