Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 17 2013

PapayaPapaya er en stor melonagtigt frugt der for de fleste sorters vedkommende først er grøn, men ved modenhed bliver gulorange. Dens frugtkød, der farvemæssig variere fra gul over orange til laksefarvet, er så sødt og blødt, at det smelter som smør i munden.

De papaya der importeres her til landet er på størrelse med en stor pære, men i troperne kan de ovale frugter vokse sig til græskarstørrelse. Inde i frugten er der et hulrum som er fyldt med en masse små gråsorte frø. Frøene der kan spises, har en meget skarp smag.

Set på Torvet :
Spiseblomster i bakker :  Hornviol og Hjulkrone 20 stk. pr. bk.
Italienske udplantnings krydderurter :  Rosmarin, Timian, Oregano, Salvie og Citrontimian.
 flag Gule Dadel Tomater fra Danmark   3 kg. pr. ks.

Husk at vi holder lukket St. Bededag fredag den 26/4 2013.