Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 15 2013

aubergine Auberginen er kendt for sin violette farve og nærmest smeltende konsistens, når den er tilberedt. Middelhavskøkkenet er vilde med auberginen. Hvad ville f.eks. græsk moussaka være uden auberginen?


Auberginen findes udover den velkendte aflange mørkviolette model i mange former og farver. Auberginen er en tropisk plante af natskyggefamilien og stammer oprindeligt fra Indien og Kina, hvor den stadig vokser vildt. Auberginen kom til Europa i 1700-tallet og er først blevet rigtig populær i Danmark i løbet af de seneste 20-25 år.
 

Set på Torvet :
Broccoli/asparges (bimi) i bakke fra Albainen.
Gulebeder og boljsebeder mini m/top 10 bdt. pr. ks.
Hollandske Peber Tomater, 3 kg. pr. ks.