Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 11 2013

Roede springloeg 1Røde Springløg høstes primært for deres løgformet rødder. Rødderne har en tynd fugtigt papir-lignende ruby-farvet hud, med snehvidt kød, der er saftigt, sprødt, salt og sødt.


Oestershatte 1Østershatten er en dejlig, mild svamp som kan bruges til at forny alle svamperetter i stedet for champignon. Dog er konsistensen lidt finere. Den er god til at holde faconen ved tilberedning og tager nemt smag fra andre ingredienser.
Ananas 4Ananasplanten  er en  urteagtig rosetplante, med lange stive mørkegrønne ofte tornede blade. Midt i rosetten udvikles blomsterstanden med mere end hundrede blomster, der udvikler sig til bær, der smelter sammen med blomsterstandens højblade og akse. På den måde dannes frugten, der kan spises frisk, indgå i asiatiske retter eller henkoges.

Set på Torvet :
Nye Italienske Bundtløg med top. 10 bdt. pr. ks.
Nye Egyptiske små vaskede kartofler. 7 kg. pr. ks.
Nye Franske kartofler. Små med sandjord. 5 kg. pr. ks.
flagNye Danske Kartofler. Jævne med jord. Stadigvæk meget dyre. Sælges i bakker med 500 g.