Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 8 2013

savoykaalSavoykål kendes på de bølgede og krusede blade. Den har en mildere kålsmag end de øvrige kåltyper. Savoykål findes både som gule og grønne typer. De grønne er de mest almindelige. Savoykål er mere vinterhårdfør end hvidkål. Derfor kan den høstes senere end hvidkål, og i milde vintre kan den stå på marken til hen i januar.
CourgetterCourgetter kendes også under betegnelserne squash, zucchini og minigræskar. I Danmark har courgetten været kendt i 30-35 år.

Courgetten er den umodne græskarfrugt. Hvis man lader courgetten udvikle på planten, bliver den til et almindeligt græskar. Courgetter findes nu i en mængde former og farver, men som handelsvare er det den aflange, mørkegrønne type, der har slået bedst an.
Set på Torvet :
Ny høst af franske kartofler. Små med sandjord, 5 kg. pr. ks.
Spanske røde hjertesalat i 2 stk. bakker.
Vores Agurker uden film er blevet hollandske. Den sæson er lige startet.
Gule Squash fra Israel, men stadig meget dyre.