Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 6 2013

Fennikel
En skøn og sprød grøntsag med en dejlig markant lakridsagtig smag og en gedigen smagsgiver i køkkenet i både rå og tilberedt tilstand. Er du vild med smagen af anis, må du prøve at spise fennikel.
Springløg
Springløg ligner små porrer med et tyndt hvidt skaft og grøn top. Springløg varierer meget i størrelsen, og de kan være fra 30 cm lange og 3 cm i diameter ned til en længde på 20 cm og en diameter på ½ – 1 cm.

Sæsonen for Springløg er hele året, hvis de er udenlandske. Sæsonen for danske forårsløg er fra juni til oktober. Springløg er saftige og sprøde og har en mild løgsmag. De kan bruges både som grønsag og som krydderurt. Som grønsag bruges både det hvide skaft og den grønne top. Springløg bruges meget i det asiatiske køkken. Den grønne top kan bruges som snittet grønt på al slags smørrebrød.
Set på Torvet :
Ferskner, Nektariner og Gule Blommer fra Sydafrika.
Friske Majskolber fra Amerika.
Flotte Artiskokker fra Frankrig.
Kinesiske Fuji Æbler med 44 stk. pr. ks.
Og Pitahaya (Dragefrugt) fra Vietnam.