Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 5 2013

Spidskål
Spidskål har et meget højt indhold af C-vitamin og er propfuld af mættende kostfibre. Undersøgelser viser også, at kål indeholder stoffer, som kan beskytte mod visse former for kræft.

Spidskål har – som navnet indikerer – en kegleformet facon. De har et løsere bladhoved end andre kålsorter og en sød og mild kålsmag. Spidskål kan spises både rå og tilberedt, og de første sommerspidskål er så lækre og lysegrønne, at de snildt kan erstatte salaten. Kål er fulde af vitaminer og velsmag – endnu en grund til at holde tilberedningen simpel, så mest muligt af det gode bevares.
Dadel Cherrytomater
Dadel/cherrytomater har en sød og fyldig tomatsmag og er både lækre og dekorative som pynt på salater og anretninger og som snack i utide.
Set på Torvet :
Spanske Jordbær. Sæsonen er så småt startet med de første sorter. – Sabrina, Fortuna og Splendor.
De første Hollandske Agurker er kommet.
Rød Havesyre i potter fra Danmark.
Der er også kommet Løvetand salat fra Italien.