Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 2 2013

GODT NYTÅR
Blodappelsiner:

Citrus sinensis, har været dyrket siden det 15. århundrede. Appelsintræet der bliver 10-12 meter højt er tornet og har duftende hvide blomster. Frugternes form, farve og smag afhænger i nogen grad af  sorten og dyrkningsstedet, men fælles for appelsinerne er at de er rundagtige med en tyk orange skræl der hindrer udtøring af det ligeledes orangefarvede frugtkød.

Det er syrligsødt i smagen og meget saftigt med op til 35% saft. Frugten spises som den er eller indgår i desserter, kager og forskellige retter. Olie udvundet af  blomster og skræl anvendes til likører, læskedrikke og i parfumeindustrien. Energiindhold : 190kj/100g
Set på torvet:
Friske Abrikoser med 5kg. og Ferskener i 2 kg kasser fra syd Afrika.
Litchis frugter i 2 kg kasser fra Madagaskar.