Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 49 2012

Appelsiner
Frugten har et højt indhold af C-vitamin (40-80 mg pr. 100 g) plus ca. 13 andre vitaminer i mindre omfang. Desuden et betydeligt indhold af mineralerne fosfor, jern og kalium. Alt i alt kan man sige, at appelsiner kommer som sendt fra himmelen i de mørke vintermåneder.


Det kommer nok bag på mange, at navnet appelsin betyder kinesisk æble. Det kommer af det tyske navn, Apfelsine, hvor Apfel betyder æble og sinensis er det latinske ord for kinesisk. På hollandsk har man nærmest byttet rundt i dette sammensatte ord, så frugten her er kommet til at hedde sinasappel.


Set på torvet :
Meget store Appelsiner fra Grækenland.
Merry Chrismas Æbler.
 

Husk
-at bestille julefigner, dadler, abrikoser, valnødder, hasselnødder, pigeon æbler, m.m.
Husk
-vi holder lukket d. 24–25–26 /12 samt d. 1. januar 2013.