Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 48 2012

Pink Lady:
Pink Lady® er opstået takket være en kreativ australsk frugtavler med navnet John Cripps, der fik den idé at krydse et Golden Delicious æble med et Lady William. Ud af dette møde blev Pink Lady® født.

Når du bider i et Pink Lady® æble, bider du ikke ”bare” i et æble, Du har en uforglemmelig smagsoplevelse. Saftigt, sprødt, syrligt og sødt – med så dejlig en smag giver Pink Lady® dig et velvære som fornyes for hver en bid! Når du først har smagt æblet én gang, vil du være erobret. Pink Lady® er på forbløffende vis altid en kilde til nydelse!  

Nyhed
Nu har vi fået Salturt 60g og laurbærblade 60g I vores sortiment.

Husk at bestille julefigner, dadler, abrikoser, valnødder, hasselnødder, pigeon æbler, m.m.
Se vores Julesortiment med  gran og træer pynt og lysdekorationer, med mere.
Husk
Jul & Nytår 2012. Husk vi holder lukket d. 24–25–26 /12 samt d. 1. januar 2013.